Bahan
2 Cawan Tepung serbeguna ( Tepung Gandum)
3/4 Cawan Serbuk Koko
1 1/2 Cawan Gula
1 sudu teh Soda Bikabonat
2 biji Telur ( Kacau guna garfu, macam nak buat telur dadar )
1 Cawan Minyak ( zana guna minyak Mazola jer )
1 Cawan Susu Cair
1 Cawan Air Panas ( Betul-betul panas leps mendidih )
Cara membuatnya
Satukan semua bahan dan akhir sekali mestilah air panas, kacau guna garfu jer.. sampai tak berketul2..
perapkan dalam 30minit kemudian bakar pada suhu 160'C selama 45 - 60 minit..
Untuk Topengnya
serbuk koko
susu cair
2 Cawan Tepung serbeguna ( Tepung Gandum)
3/4 Cawan Serbuk Koko
1 1/2 Cawan Gula
1 sudu teh Soda Bikabonat
2 biji Telur ( Kacau guna garfu, macam nak buat telur dadar )
1 Cawan Minyak ( zana guna minyak Mazola jer )
1 Cawan Susu Cair
1 Cawan Air Panas ( Betul-betul panas leps mendidih )
Cara membuatnya
Satukan semua bahan dan akhir sekali mestilah air panas, kacau guna garfu jer.. sampai tak berketul2..
perapkan dalam 30minit kemudian bakar pada suhu 160'C selama 45 - 60 minit..
Untuk Topengnya
serbuk koko
susu cair
Tiada ulasan:
Catat Ulasan